Wil je een afspraak maken of meer informatie?

Je kunt ons bereiken op
+31 (0)6 4627 3796


adres

Het adres van Body Stress Release Centrum Amsterdam is Keizersgracht 188, om de hoek van de Westermarkt. Onze praktijk zit op de 2de etage, er is een lift aanwezig.

Bereikbaarheid

Kom je met het openbaar vervoer? Dan is halte Westermarkt het meest dichtbij. Hier stoppen tram 13 en 17.

Neem contact op

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Wat kost een BSR consult?

€ 60,- voor volwassenen

€ 40,- voor kinderen tot 12 jaar

€ 60,- ouder met baby tot 1 jaar

De genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Kan je niet komen?

Een afspraak bij BSR Centrum Amsterdam kan je tot 24 uur van tevoren kosteloos verzetten of annuleren.

Annuleer je de afspraak in het etmaal voorafgaand aan het consult, dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Wordt BSR vergoed?

Body Stress Release wordt door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed. Verzekeraars vergoeden de behandelingen door BSR Centrum Amsterdam gedeeltelijk vanuit een aanvullende verzekering.

Lid van de BSRAN

De practitioners van Body Stress Release Centrum Amsterdam zijn aangesloten bij de beroepsvereniging voor Body Stress Release practitioners, Body Stress Release Associatie Nederland (BSRAN). Meer informatie over de deze beroepsvereniging vind je op de website van de BSRAN.

Vergoedingen Body stress Release in 2020

Het is weer bijna het einde van het jaar! Tijd om eens  goed naar je verzekering te kijken. Ben je al verzekerd voor Body Stress Release? Kijk hier bij welke verzekeraar je moet zijn om BODY STRESS RELEASE IN 2020 vergoed te krijgen. Hieraan kunnen geen rechten worden verleend. Controleer altijd zelf bij je zorgverzekeraar wat op jou van toepassing is. BODY STRESS RELEASE IN 2020