Maak een afspraak

Ben je benieuwd naar wat Body Stress Release voor jou kan betekenen? Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31 (0)6 46273796 of vul hieronder het contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Adres

Het adres van Body Stress Release Centrum Amsterdam is KEIZERSGRACHT 188, om de hoek van de Westermarkt. Onze praktijk zit op de 2de etage, er is een lift aanwezig. Trams 13 en 17 stoppen om de hoek bij halte Westermarkt. 

  WAT KOST EEN CONSULT?

  Volwassenen: € 65,-

  Kinderen tot 12 jaar: € 49,-

  Baby’s tot 1 jaar: € 40,-
  gratis tijdens een consult van de ouder.

  Deze tarieven zijn inclusief btw.


  Zakelijk tarief

  Heb je als bedrijf interesse om BSR op te nemen in het vitaliteitsplan voor het personeel? Stuur ons een mail met een aanvraag voor een offerte.

  WORDT BSR VERGOED?

  Body Stress Release wordt door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed vanuit een aanvullende verzekering. 

  Op zorgwijzer.nl staat een overzicht van verzekeraars en de vergoedingen.

  Beide practitioners zijn aangesloten bij de BSRAN en het CAT, level 3. Annika is aangesloten bij de VBAG. Hierdoor vergoed een nog groter aantal verzekeraars de behandeling vanuit een aanvullende module. 

  Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Controleer altijd zelf bij je zorgverzekeraar wat in jouw geval van toepassing is. 

  KAN JE NIET KOMEN?

  Een afspraak bij Body Stress Release Centrum Amsterdam kan je tot 24 uur van tevoren telefonisch verzetten of annuleren.

  Bij later annuleren ben je de volledige kosten voor het afgesproken consult verschuldigd.


  Beroepsvereniging

  De practitioners van Body Stress Release Centrum Amsterdam zijn opgeleid aan de officiële BSR Academy in Zuid-Afrika.

  Lucas en Annika zijn aangesloten bij Body Stress Release Nederland (BSRAN) en zijn lid van de internationale BSR associatie - MBSRA  - Member of the Body Stress Release Association.

  Daarnaast zijn we allebei aangesloten bij de beroeps- en belangenorganisatie voor complementaire therapeuten, het CAT. Annika is ook aangesloten bij de VBAG.  Body Stress Release Lucas Schouten

   

  Body Stress Release Annika Baeten