Maak een afspraak

Ben je benieuwd naar wat Body Stress Release voor jou kan betekenen? Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op +31 (0)6 46273796 of vul het contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.Adres

Het adres van Body Stress Release Centrum Amsterdam is KEIZERSGRACHT 188, om de hoek van de Westermarkt. Onze praktijk zit op de 2de etage, er is een lift aanwezig.

Trams 13 en 17 stoppen om de hoek bij halte Westermarkt. 


WAT KOST EEN CONSULT?

Volwassenen: € 60,-

Kinderen tot 12 jaar: € 45,-

Baby’s tot 1 jaar: € 40,-
gratis tijdens een consult van de ouder.

Deze tarieven zijn inclusief btw

WORDT BSR VERGOED?

Body Stress Release wordt door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed vanuit een aanvullende verzekering. 

Op zorgwijzer.nl staat een overzicht van verzekeraars en de vergoedingen. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Controleer altijd zelf bij je zorgverzekeraar wat in jouw geval van toepassing is. 

KAN JE NIET KOMEN?

Een afspraak bij Body Stress Release Centrum Amsterdam kan je tot 24 uur van tevoren telefonisch verzetten of annuleren.

Annuleer je de afspraak in het etmaal voorafgaand aan het consult, dan kan het volledige bedrag in rekening worden gebracht.


Lid van de BSRAN & MBSRA

De practitioners van Body Stress Release Centrum Amsterdam zijn opgeleid aan de officiële BSR Academy in Zuid-Afrika. Ze zijn aangesloten bij Body Stress Release Nederland (BSRAN) en lid van de internationale BSR associatie MBSRA (Member of the Body Stress Release Association)


Body Stress Release Lucas Schouten

KvK : 71020853

BTW:

Body Stress Release Annika Baeten

KvK : 72926325

BTW: NL001672077B57